Bloggerde Yazinin Altına İmza Ekleme



Bloggerde imza eklentisi imza nasil yapilir
Blogger imza eklentisi

         Arkadaşlar benimde şimdi kullanmış olduğum bir eklenti uygulamayı sizin ile paylaşacağım. Yapımı oldukça basit yok kod yaz onu yaz bunu yaz derdi olmayan birşey. Bu uygulamayı yapmak için bir kaç blogger yazısı yazmasını biliyor olamk yeterli :) Genellikle indirme, yükleme bloglarının daha çok işine yarayaçağı bir uygulamadır.
   Şimdi gelelim nasıl yapılacağına.  İlk önce imza için yazımızı belirliyoruz. Ben yazı yazmak yerine  resim kullanmayı tercih ettim isterseniz BURADA  liste olarak sitelerden birisinde sizde seçip onu kullanabilirsiniz.
Daha sonra blogger yönetici sayfamıza giriyoruz ve resimdeki gibi sayfayı açıyoruz benim yazmış olduğum yeri kendinize göre düzenliyip kayıt ediyoruz. Hepsi bu kadar bundan sonraki yazacağınız her yazıda imzanınz otomatik olarak görünecektir.

Bloggerde Yazinin Altına İmza Ekleme
Bloggerde Yazinin Altına İmza Ekleme



şimdi kodu verelim:
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<!--more-->
<a href="http://bloggeruygulamalari.blogspot.com/p/blog-page.html" target="_blank"><img src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEir2RksSVyeUlopApnd_s1pw_7ONELLMxlVsixVJDsE_RnTuDhZJh6NxZX1s1pq9bF4veCWxlRilRhHbkzsHiwNbZxUT9mNHnaOiaLOtCkM8QN5qCVl-_G1cRajqW-_HA-26Uk5FGRFBiWU/h40/11.png" style="border: 0 !important; background: transparent;"/></a></br>
br kodu ile yazıdan uzaklığını ayarlayabilirsiniz.ahref olan yere resmi yönlendirmek isterseniz oraya yönlendirmek istediğiniz linki yazarsanız img ile olan yerede  resim linki. İşte bu kadar basit. İyi bloglar

Bloggerde Yazinin Altına İmza Ekleme için “0 yorum” bulunmaktadır.